PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ALLTHENIKO


ALLTHENIKO (foto interpreta)
#12003

Joe Boneshaker (kytara)
Dave Nightfight
(basa, zpěv)
Luke the Idol
(bicí, zpěv)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Power / Speed Metal

ZEMĚ PŮVODU

Itálie
Vercelli

VZNIK / STATUS

2002 / aktivní



Diskografie


We Will Fight! 2006: We Will Fight! -
Devasterpiece 2008: Devasterpiece 8/10
Millennium Re-Burn 2011: Millennium Re-Burn -
Back in 2066 (Three Head Mutant Chronicles) 2012: Back in 2066 (Three Head Mutant Chronicles) -
Fast and Glorious 2014: Fast and Glorious 8/10
Italian History VI 2017: Italian History VI -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ALLTHENIKO | Power / Speed Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


SWEET CHEATER
Power / Speed Metal
CRUEL BARBARIAN
Power / Speed Metal
AVENGER
Power / Speed Metal

Poslední hodnocení


LIVLØST
Cold Skin
2019

obal



Podzemní Hluk 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist