PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

AEVUM


AEVUM (foto interpreta)
#11847

Lucille Nightshade (zpěv)
Hydra
(zpěv)
Emanuel la Croix
(kytara)
Lord of Destruction
(kytara)
Ian
(klávesy, synt.)
Richard
(klavír, zpěv)
Paul Grey Hunter
(basa)
Cosimo De Nola
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Symphonic Metal

ZEMĚ PŮVODU

Itálie
Turín, Piemont

VZNIK / STATUS

2007 / aktivní



Diskografie


Celestial Angels [EP] 2008: Celestial Angels [EP] -
Nova Vita [EP] 2012: Nova Vita [EP] 6/10
Impressions 2014: Impressions -
Dischronia 2017: Dischronia -
Multiverse 2020: Multiverse -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | AEVUM | Symphonic Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


VISIONATICA
Symphonic Metal

Poslední hodnocení


REBELLION
A Tragedy In Steel
2002

obal



zed 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist