PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

BENEFIT


BENEFIT (foto interpreta)
#11745

Láďa ´Gumáček´ Koudelka (zpěv)
Dan ´Zeppelin´ Horyna
(zpěv)
Matěj Koudelka
(kytara)
Jakub ´Bukaj´ Koudelka
(kytara)
Vašek ´Merlin´ Kalaš
(basa)
Milan Vipler
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Hard Rock

ZEMĚ PŮVODU

Česká republika
Praha

VZNIK / STATUS

1970 / aktivní



Diskografie


Benefit 1998: Benefit 7/10
Pohádky a balady 2002: Pohádky a balady 7/10
Holomajzna 2003: Holomajzna 8/10
Nová doba?! 2005: Nová doba?! 7/10
Rock´n´Roll 2011: Rock´n´Roll 9/10
A ta je dobrá 2015: A ta je dobrá -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | BENEFIT | Hard Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


BON JOVI
Hard Rock
HEART
Hard Rock
STEPPENWOLF
Hard Rock

Fanoušci


Pentagram
27170 bodů

Poslední hodnocení


NAPALM DEATH
Suffer The Children [EP]
1990

obal



haypa 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist