DOMÉNA NA PRODEJ   //   DOMAIN FOR SALE
PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

MENACE RUINE


MENACE RUINE (foto interpreta)
#11720

Geneviéve (vše)
S. de La Moth
(vše)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Avant-garde Drone / Black Metal

ZEMĚ PŮVODU

Kanada
Montreal, Quebec

VZNIK / STATUS

2007 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

myspace.com
facebook.com



Diskografie


Cult of Ruins 2008: Cult of Ruins -
The Die Is Cast 2008: The Die Is Cast -
Union of Irreconcilables 2010: Union of Irreconcilables -
Alight in Ashes 2012: Alight in Ashes -
Venus Armata 2014: Venus Armata -
Anthems to the Disembodied 2016: Anthems to the Disembodied -
Nekyia 2022: Nekyia -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | MENACE RUINE | Avant-garde Drone / Black Metal | Hard Music Base

Menu



Poslední hodnocení


PRAROD
Na ceste k zániku
2013

obal



chromatic 6/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2023. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist