PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

REINXEED


REINXEED (foto interpreta)
#1171

Tommy Johansson (zpěv, kytara, klávesy)
Alex Oriz
(kytara)
Chris David
(basa)
Alfred Fridhagen
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Power Metal

ZEMĚ PŮVODU

Švédsko
Vindeln

VZNIK / STATUS

2000 / aktivní



Diskografie


Lionheart [EP] 2004: Lionheart [EP] -
The Light 2008: The Light 9/10
Higher 2009: Higher 9/10
Majestic 2010: Majestic 9/10
1912 2011: 1912 9/10
Swedish Hitz Goes Metal [kompilace] 2011: Swedish Hitz Goes Metal [kompilace] 9/10
Welcome To The Theater 2012: Welcome To The Theater 8/10
A New World 2013: A New World 8/10
Swedish Hitz Goes Metal II [kompilace] 2013: Swedish Hitz Goes Metal II [kompilace] 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | REINXEED | Power Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


ATTACKER
Power Metal
RUTHLESS
Power Metal
INVICTUS
Power Metal

Fanoušci


Kang
5055 bodů
Chaos
1210 bodů
Immortal SEP
61988 bodů
Fidarka
5209 bodů

Poslední hodnocení


CRUENTUS
Fake
2019

obal



Rock´N´Roll Hell 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist