PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

MARY´S BLOOD


MARY´S BLOOD (foto interpreta)
#11668

Eye (zpěv)
Saki
(kytara)
Rio
(basa)
Mari
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Power Metal

ZEMĚ PŮVODU

Japonsko


VZNIK / STATUS

2009 / aktivní



Diskografie


Zero [EP] 2011: Zero [EP] -
Scarlet [EP] 2012: Scarlet [EP] -
Azure [EP] 2013: Azure [EP] -
Countdown to Evolution 2014: Countdown to Evolution 7/10
Bloody Palace 2015: Bloody Palace 8/10
Fate 2016: Fate 8/10
Revenant 2018: Revenant 8/10
Confessions 2019: Confessions -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | MARY´S BLOOD | Power Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


INTENSE
Power Metal
NIGHTSCAPE
Power Metal
MINDMAZE
Power Metal

Poslední hodnocení


TIMO TOLKKI´S AVALON
Return To Eden
2019

obal



Chaos 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist