PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

AQME


AQME (foto interpreta)
#11537

Vincent Peignart-Mancini (zpěv)
Julien Hekking
(kytara)
Charlotte Poiget
(basa)
Etienne Sarthou
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Alternative Metal

ZEMĚ PŮVODU

Francie
Paříž

VZNIK / STATUS

1999 / aktivní



Diskografie


Sombres Efforts 2002: Sombres Efforts -
Polaroids & Pornographie 2004: Polaroids & Pornographie -
La Fin Des Temps 2005: La Fin Des Temps -
Hérésie 2008: Hérésie -
En l´Honneur de Jupiter 2009: En l´Honneur de Jupiter -
Epithéte, Dominion, Epitaphe 2012: Epithéte, Dominion, Epitaphe -
Dévisager Dieu 2014: Dévisager Dieu -
AqME 2017: AqME -
Requiem 2019: Requiem -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | AQME | Alternative Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


DIRTY YOUTH, THE
Alternative Metal
NOOKIE
Alternative Metal
SCARS ON BROADWAY
Alternative Metal

Poslední hodnocení


APOCALYPTICA
Cell-0
2020

obal



Doctor 6/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist