PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

7 SECONDS


7 SECONDS (foto interpreta)
#1143

Kevin ´Seconds´ Marvelli (zpěv)
Bobby Adams
(kytara)
Steve Youth
(basa)
Troy Mowat
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Hardcore Punk

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Sacramento

VZNIK / STATUS

1980 / rozpad

WEBOVÉ STRÁNKY

myspace.com
facebook.com



Diskografie


The Crew 1984: The Crew -
Walk Together, Rock Together 1985: Walk Together, Rock Together -
New Mind 1986: New Mind -
Ourselves 1988: Ourselves -
Soulforce Revolution 1989: Soulforce Revolution -
Old School 1991: Old School -
Out The Shizzy 1993: Out The Shizzy -
Alt.music.hardcore 1995: Alt.music.hardcore -
The Music, The Message 1995: The Music, The Message -
Good To Go 1999: Good To Go -
Take It Back, Take It On, Take It Over! 2005: Take It Back, Take It On, Take It Over! -
Leave a Light On 2014: Leave a Light On -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | 7 SECONDS | Hardcore Punk | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


AXIDANCE
Hardcore Punk
ARMIA
Hardcore Punk
KUOLLEET KUKAT
Hardcore Punk

Poslední hodnocení


PORTA INFERI
Out of the Difference
2014

obal



Lupeno 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist