PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

DÉCEMBRE NOIR


DÉCEMBRE NOIR (foto interpreta)
#11395

Lars (zpěv)
Martin
(kytara)
Sebastian
(kytara)
Stephan
(basa)
Kevin
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Melodic Doom / Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Německo
Erfurt

VZNIK / STATUS

2008 / aktivní



Diskografie


A Discouraged Believer 2014: A Discouraged Believer 9/10
Forsaken Earth 2016: Forsaken Earth 8/10
Autumn Kings 2018: Autumn Kings 8/10
The Renaissance Of Hope 2020: The Renaissance Of Hope 8/10
Pale Serenades [EP] 2022: Pale Serenades [EP] -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | DÉCEMBRE NOIR | Melodic Doom / Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


WRATH OF ECHOES
Melodic Doom / Death Metal
DAWN OF SOLACE
Melodic Doom / Death Metal
AUTUMNIA
Melodic Doom / Death Metal

Poslední hodnocení


PROLONG ANOXIA
Perpetual Murder
2022

obal



Caligari 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2022. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist