PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

FINSTERFORST


FINSTERFORST (foto interpreta)
#1138

Oliver Berlin (zpěv)
Simon Schillinger
(kytara, klávesy, orchestrace, programování, zpěv sbor)
David Schuldis
(kytara, dudy)
Sebastian ´AlleyJazz´ Scherrer
(klávesy)
Tobias Weinreich
(basa)
Cornelius ´Wombo´ Heck
(bicí, zpěv)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Folk Metal

ZEMĚ PŮVODU

Německo
Freiburg/Emmendingen, Baden-Württemberg

VZNIK / STATUS

2004 / aktivní



Diskografie


Wiege der Finsternis [EP] 2006: Wiege der Finsternis [EP] -
Weltenkraft 2007: Weltenkraft 5/10
...Zum Tode Hin 2009: ...Zum Tode Hin 9/10
Rastlos 2012: Rastlos 8/10
Mach Dich Frei 2015: Mach Dich Frei 8/10
#YØLØ [EP] 2016: #YØLØ [EP] 7/10
Zerfall 2019: Zerfall 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | FINSTERFORST | Folk Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


F.R.A.M.
Folk Metal
RADOGOST
Folk Metal
ORIANA
Folk Metal

Fanoušci


metalis4eve
0 bodů

Poslední hodnocení


FIRESPAWN
Abominate
2019

obal



Fear13 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist