PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

KAINE


KAINE (foto interpreta)
#11355

Rage Sadler (kytara, zpěv)
Toby Woods
(kytara)
Isaac Healy
(basa)
Liam Etheridge
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Thrash / Heavy Metal

ZEMĚ PŮVODU

Velká Británie
Peterborough / Essex

VZNIK / STATUS

2009 / aktivní



Diskografie


Kaine [EP] 2010: Kaine [EP] -
Falling Through Freedom 2012: Falling Through Freedom -
The Waystone 2014: The Waystone 8/10
A Crisis of Faith 2018: A Crisis of Faith 7/10
A Crisis of Faith Live [live] 2018: A Crisis of Faith Live [live] 8/10
Reforge the Steel 2019: Reforge the Steel 0/10
Reforged in Faith [kompilace] 2020: Reforged in Faith [kompilace] -
Reforge the Steel Live 2019 [live] 2020: Reforge the Steel Live 2019 [live] -
The Waystone [EP] 2020: The Waystone [EP] -
Kaine E.P. [EP] 2021: Kaine E.P. [EP] -
After Extinction 2022: After Extinction 7/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | KAINE | Thrash / Heavy Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


HELLWAY PATROL
Thrash / Heavy Metal
LIFE IN BLACK
Thrash / Heavy Metal

Poslední hodnocení


GRIFTESKYMFNING
Satanic Poltergeist [demo]
2020

obal



Eicherik 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2022. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist