PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ACXDC


ACXDC (foto interpreta)
#11318

Sergio Amalfitano (zpěv)
Brian Amalfitano
(kytara)
Aldo Felix
(kytara)
Jeff Aldape
(basa)
Jorge Luis Herrera
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Grindcore / Hardcore

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Los Angeles, California

VZNIK / STATUS

2003 / aktivní



Diskografie


He Had It Coming [EP] 2005: He Had It Coming [EP] 7/10
The Second Coming [EP] 2012: The Second Coming [EP] 7/10
Antichrist Demoncore 2014: Antichrist Demoncore 8/10
The Oracles of Death [EP] 2016: The Oracles of Death [EP] -
Satan Is King 2020: Satan Is King 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ACXDC | Grindcore / Hardcore | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


PIGSTY
Grindcore / Hardcore
RADIO JEREVAN
Grindcore / Hardcore

Fanoušci


mr.666
131 bodů

Poslední hodnocení


LEBENSSUCHT
-273,15°C
2020

obal



piha 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist