PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ADAM BOMB


ADAM BOMB (foto interpreta)
#11296

Adam ´Bomb´ Brenner (zpěv, kytara)
LeRoy LeCroix
(basa)
Fucker Flawless
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Heavy Metal / Hard Rock

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
New York

VZNIK / STATUS

1984 / aktivní



Diskografie


Fatal Attraction 1984: Fatal Attraction -
Pure S.E.X 1989: Pure S.E.X -
Grave New World 1993: Grave New World -
Get Animal 1999: Get Animal -
Get Animal II 2000: Get Animal II -
New York Times 2001: New York Times -
Third World Roar 2003: Third World Roar 7/10
Acoustica 2004: Acoustica 7/10
Rock Like Fuck 2005: Rock Like Fuck -
Crazy Mother Fucker 2009: Crazy Mother Fucker -
Rock On, Rock Hard, Rock Animal 2012: Rock On, Rock Hard, Rock Animal 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ADAM BOMB | Heavy Metal / Hard Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


PRISONER
Heavy Metal / Hard Rock
D.C. LACROIX
Heavy Metal / Hard Rock
BLOATED PIG
Heavy Metal / Hard Rock

Poslední hodnocení


PAIN
Nothing Remains The Same
2002

obal



haypa 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist