PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ATTILA


ATTILA (foto interpreta)
#11260

Herbie Vanderloo (kytara, zpěv)
Arjan Michels
(basa)
Tom Holtewes
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Power Metal

ZEMĚ PŮVODU

Nizozemí
Amersfoort

VZNIK / STATUS

1983 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

bandcamp.com




Diskografie


Weapons of Extermination [EP] 1986: Weapons of Extermination [EP] -
Violent Streets [EP] 1988: Violent Streets [EP] -
Triad 1989: Triad -
Attila 1990: Attila -
TV Babies 1994: TV Babies -
Solace 2019: Solace -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ATTILA | Power Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


DYNASTY
Power Metal
AMOR´S ARROWS
Power Metal
PSYCHOPRISM
Power Metal

Poslední hodnocení


AEON
Bleeding The False
2005

obal



Black Metal 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist