PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

SHADOWDREAM


SHADOWDREAM (foto interpreta)
#11253

Magister Nocturnal (vše)

HUDEBNÍ ŽÁNR

Dark Ambient / Neoclassical

ZEMĚ PŮVODU

Srbsko
Novi Sad, Jižní Bačka / Stockholm

VZNIK / STATUS

2004 / aktivní



Diskografie


Slava Perunu 2006: Slava Perunu -
Bratstvo smrti 2006: Bratstvo smrti -
Carstvo tišine 2007: Carstvo tišine -
Part of the Infinity 2009: Part of the Infinity -
De Sphaera Volvelle 2010: De Sphaera Volvelle -
Um 2014: Um -
The Sunsettler´s Motel 2016: The Sunsettler´s Motel -
Jazz Soundtracks for Embalming 2020: Jazz Soundtracks for Embalming -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | SHADOWDREAM | Dark Ambient / Neoclassical | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


ELEND
Dark Ambient / Neoclassical

Poslední hodnocení


DEADRISEN
DeadRisen
2020

obal



zed 4/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist