PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ABRAMIS BRAMA


ABRAMIS BRAMA (foto interpreta)
#11212

Ulf Torkelsson (zpěv)
Per-Olf Andersson
(kytara)
Mats Rydström
(basa)
Fredrik ´Trisse´ Liefvendahl
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Stoner Metal

ZEMĚ PŮVODU

Švédsko
Farsta, Stockholm

VZNIK / STATUS

1997 / aktivní



Diskografie


Dansa tokjävelns vals 1999: Dansa tokjävelns vals -
När tystnaden lagt sig... 2001: När tystnaden lagt sig... -
Nothing Changes 2003: Nothing Changes -
Rubicon 2005: Rubicon -
Smakar söndag 2009: Smakar söndag -
Enkel biljett 2014: Enkel biljett -
Tusen år 2018: Tusen år -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ABRAMIS BRAMA | Stoner Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


MOFOKILLER
Stoner Metal
HIDDEN HAND, THE
Stoner Metal
KOMATSU
Stoner Metal

Poslední hodnocení


DRAGONY
Legends
2011

obal



feedo 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2021. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist