PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

UNLEASHED


UNLEASHED (foto interpreta)
#11

Johnny Hedlund (zpěv, basa)
Fredrik Folkare
(kytara)
Tomas Måsgard
(kytara)
Anders Schultz
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Švédsko
Kungsängen

VZNIK / STATUS

1989 / aktivní



Diskografie


Where No Life Dwells 1991: Where No Life Dwells 9/10
Shadows In The Deep 1992: Shadows In The Deep 9/10
Across The Open Sea 1993: Across The Open Sea 9/10
Victory 1995: Victory 8/10
Warrior 1997: Warrior 7/10
Hell´s Unleashed 2002: Hell´s Unleashed 9/10
Sworn Allegiance 2004: Sworn Allegiance 8/10
Midvinterblod 2006: Midvinterblod 9/10
Hammer Battalion 2008: Hammer Battalion 8/10
As Yggdrasil Trembles 2010: As Yggdrasil Trembles 8/10
Odalheim 2012: Odalheim 8/10
Dawn of the Nine 2015: Dawn of the Nine 9/10
The Hunt for White Christ 2018: The Hunt for White Christ 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | UNLEASHED | Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


PARRICIDE
Death Metal
NECROFILIA
Death Metal
MOLESTED
Death Metal

Fanoušci


Immortal SEP
61965 bodů
Bredy
12 bodů
zakuji
1401 bodů
Rock´N´Roll Hell
182230 bodů
Zlo
23 bodů

ZOBRAZIT (22)

Poslední hodnocení


MISERY INDEX
Rituals of Power
2019

obal



kolacio 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist