PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

UNLEASHED


UNLEASHED (foto interpreta)
#11

Johnny Hedlund (zpěv, basa)
Fredrik Folkare
(kytara)
Tomas Måsgard
(kytara)
Anders Schultz
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Švédsko
Kungsängen

VZNIK / STATUS

1989 / aktivní



Diskografie


Where No Life Dwells 1991: Where No Life Dwells 9/10
Shadows In The Deep 1992: Shadows In The Deep 9/10
Across The Open Sea 1993: Across The Open Sea 9/10
Victory 1995: Victory 8/10
Warrior 1997: Warrior 7/10
Hell´s Unleashed 2002: Hell´s Unleashed 9/10
Sworn Allegiance 2004: Sworn Allegiance 8/10
Midvinterblod 2006: Midvinterblod 9/10
Hammer Battalion 2008: Hammer Battalion 8/10
As Yggdrasil Trembles 2010: As Yggdrasil Trembles 8/10
Odalheim 2012: Odalheim 8/10
Dawn of the Nine 2015: Dawn of the Nine 9/10
The Hunt for White Christ 2018: The Hunt for White Christ 8/10
The Hunt for White Christ (EP & Rarities) [EP] 2018: The Hunt for White Christ (EP & Rarities) [EP] -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | UNLEASHED | Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


CYANOSIS
Death Metal
DEATH BY DESIGN
Death Metal
EXECRATION
Death Metal

Fanoušci


Horéna
1704 bodů
prepil
8901 bodů
steblohaf
6561 bodů
Klika
446 bodů
metalgods
115 bodů

ZOBRAZIT (22)

Poslední hodnocení


ULFSDALIR
Baldurs Traum
2003

obal



Eicherik 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist