PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

ABSOLVA


ABSOLVA (foto interpreta)
#10993

Chris Appleton (zpěv, kytara)
Luke Appleton
(kytara, zpěv)
Karl Schramm
(basa)
Martin McNee
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Heavy Metal

ZEMĚ PŮVODU

Velká Británie
Manchester

VZNIK / STATUS

2012 / aktivní



Diskografie


Flames of Justice 2012: Flames of Justice 7/10
Beyond Live [live] 2013: Beyond Live [live] -
Anthems to the Dead 2014: Anthems to the Dead 7/10
Never A Good Day To Die 2015: Never A Good Day To Die 8/10
Defiance 2017: Defiance 8/10
Side By Side 2020: Side By Side -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | ABSOLVA | Heavy Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


ATTENTAT ROCK
Heavy Metal
ATLANTIDA
Heavy Metal
KIDD GLOVES
Heavy Metal

Fanoušci


piha
49369 bodů

Poslední hodnocení


INXS
X
1990

obal



desperite 10/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist