PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

THOU ART LORD


THOU ART LORD (foto interpreta)
#10942

Gothmog (zpěv)
Necromayhem
(kytara, zpěv)
El
(kytara, klávesy)
The Magus
(basa, zpěv)
J. Maelstrom
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Black / Death / Thrash Metal

ZEMĚ PŮVODU

Řecko
Athény

VZNIK / STATUS

1993 / aktivní



Diskografie


Diabolou Archaes Legeones [EP] 1993: Diabolou Archaes Legeones [EP] -
Eosforos 1994: Eosforos 7/10
Apollyon 1996: Apollyon -
DV8 2002: DV8 -
Orgia Daemonicum 2005: Orgia Daemonicum -
The Regal Pulse of Lucifer 2013: The Regal Pulse of Lucifer 7/10
The Tunes of Hell (Best Of) [kompilace] 2022: The Tunes of Hell (Best Of) [kompilace] -
Daemoniorum [EP] 2022: Daemoniorum [EP] -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | THOU ART LORD | Black / Death / Thrash Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


COLISEUM
Black / Death / Thrash Metal
APOKALYPTIC RAIDS
Black / Death / Thrash Metal

Poslední hodnocení


KRILLOAN
Stories of Times Forgotten [EP]
2021

obal



Fidarka 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT


© 2008-2022. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist