PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

PATTI SMITH


PATTI SMITH (foto interpreta)
#10755

Patti Smith (zpěv)
Lenny Kaye
(kytara)
Jack Petruzzelli
(kytara, basa)
Tony Shanahan
(basa, klávesy)
Jay Dee Daugherty
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Rock

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
New York

VZNIK / STATUS

1971 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

www.pattismith.net




Diskografie


Horses 1975: Horses 8/10
Radio Ethiopia 1976: Radio Ethiopia 9/10
Easter 1978: Easter -
Wave 1979: Wave -
Dream of Life 1988: Dream of Life -
Gone Again 1996: Gone Again -
Peace and Noise 1997: Peace and Noise -
Gung Ho 2000: Gung Ho -
Trampin´ 2004: Trampin´ -
Twelve 2007: Twelve -
Banga 2012: Banga -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | PATTI SMITH | Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


ORWELLS, THE
Rock
HOOTERS, THE
Rock
WALCER
Rock

Fanoušci


Mercenary
428 bodů

Poslední hodnocení


DEVIN TOWNSEND
Addicted
2009

obal



quatchud 10/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist