PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

SKELETAL FAMILY


SKELETAL FAMILY (foto interpreta)
#10754

Anne-Marie Hurst (zpěv)
Stan Greenwood
(kytara)
Ian ´Karl Heinz´ Taylor
(klávesy)
Roger ´Trotwood´ Nowell
(basa)
Steve Crane
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Gothic Rock

ZEMĚ PŮVODU

Velká Británie
Grimsby

VZNIK / STATUS

1982 / aktivní



Diskografie


Burning Oil 1984: Burning Oil 9/10
Futile Combat 1985: Futile Combat 9/10
Ghosts 1986: Ghosts 6/10
Sakura 2006: Sakura -
Songs of Love, Hope & Despair 2009: Songs of Love, Hope & Despair -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | SKELETAL FAMILY | Gothic Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


DIE SCHINDER
Gothic Rock
NERVENBEISSER
Gothic Rock
ASCENSION OF THE WATCHERS
Gothic Rock

Fanoušci


Mercenary
428 bodů

Poslední hodnocení


KADAVERFICKER
Kaos Nekros Kosmos
2020

obal



Rock´N´Roll Hell 8/10

DALŠÍ HODNOCENÍ


O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2021. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist