PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

DARK TRANQUILLITY


DARK TRANQUILLITY (foto interpreta)
#107

Mikael Stanne (zpěv)
Niklas Sundin
(kytara)
Martin Brändström
(klávesy, programování, elektronika)
Anders Iwers
(basa)
Anders Jivarp
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Melodic Death Metal

ZEMĚ PŮVODU

Švédsko
Gothenburg

VZNIK / STATUS

1991 / aktivní



Diskografie


A Moonclad Reflection [EP] 1992: A Moonclad Reflection [EP] -
Skydancer 1993: Skydancer 7/10
Of Chaos and Eternal Night [EP] 1995: Of Chaos and Eternal Night [EP] -
The Gallery 1995: The Gallery 8/10
Enter Suicidal Angels [EP] 1996: Enter Suicidal Angels [EP] -
The Mind´s I 1997: The Mind´s I 9/10
Projector 1999: Projector 8/10
Haven 2000: Haven 9/10
Damage Done 2002: Damage Done 8/10
Lost to Apathy [EP] 2004: Lost to Apathy [EP] -
Character 2005: Character 8/10
Fiction 2007: Fiction 8/10
Where Death Is Most Alive [DVD] 2009: Where Death Is Most Alive [DVD] 9/10
We Are The Void 2010: We Are The Void 8/10
Zero Distance [EP] 2012: Zero Distance [EP] -
Construct 2013: Construct 7/10
Atoma 2016: Atoma 8/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | DARK TRANQUILLITY | Melodic Death Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


DARK RITES
Melodic Death Metal
FALL OF SERENITY
Melodic Death Metal
BEYOND CHRONICLES
Melodic Death Metal

Fanoušci


Michael 205
2160 bodů
piha
54141 bodů
kerry
755 bodů
Rock´N´Roll Hell
201080 bodů
zekon
622 bodů

ZOBRAZIT (17)

Poslední hodnocení


TRIVIUM
What the Dead Men Say
2020

obal



haypa 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist