PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

SYNKOPY 61


SYNKOPY 61 (foto interpreta)
#10663

Michal Polák (zpěv, kytara)
Petr Směja
(kytara, zpěv)
Pavel Pokorný
(kytara, housle, zpěv)
Jan Korbička
(klávesy, zpěv)
Vilém Majtner
(basa, zpěv)
Jiří Rybář
(bicí, zpěv)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Progressive Rock

ZEMĚ PŮVODU

Česká republika
Brno

VZNIK / STATUS

1961 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

www.synkopy61.cz




Diskografie


Xantipa 1974: Xantipa 8/10
Formule 1 1975: Formule 1 9/10
Sluneční hodiny 1981: Sluneční hodiny 9/10
Křídlení 1983: Křídlení 10/10
Zrcadla 1986: Zrcadla 8/10
Flying Time 1986: Flying Time 10/10
Dlouhá noc 1990: Dlouhá noc 6/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | SYNKOPY 61 | Progressive Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


BEARDFISH
Progressive Rock
SOUTHERN EMPIRE
Progressive Rock
ARENA
Progressive Rock

Fanoušci


cermi-cermak
12759 bodů

Poslední hodnocení


GRAV
Dit inget ljus kan nå [EP]
2011

obal



Eicherik 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist