PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

APOSTLE


APOSTLE (foto interpreta)
#10346

David Brown (zpěv)
Matt Harding
(kytara)
Larry Motes
(basa)
David McKee
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Power Metal

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Jacksonville, Florida

VZNIK / STATUS

1983 / rozpad

WEBOVÉ STRÁNKY

myspace.com




Diskografie


Metal for the Master 1983: Metal for the Master -
White Metal [EP] 1985: White Metal [EP] -
Chariots of Iron 1987: Chariots of Iron -
Steel Armada 1989: Steel Armada -
Prepare to Meet God 1994: Prepare to Meet God -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | APOSTLE | Power Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


STORMWIND
Power Metal
BLACK SUN
Power Metal
ODIN
Power Metal

Poslední hodnocení


AEON
Bleeding The False
2005

obal



Black Metal 7/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist