PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

MAJOR KONG


MAJOR KONG (foto interpreta)
#10201

Michal Skula (kytara)
Dominik Stachyra
(basa)
Pawel Zmarlak
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Stoner / Doom Metal

ZEMĚ PŮVODU

Polsko
Lublin

VZNIK / STATUS

2010 / aktivní



Diskografie


Orogenesis [EP] 2011: Orogenesis [EP] -
Doom for the Black Sun 2012: Doom for the Black Sun -
Doom Machine 2014: Doom Machine -
Brace for Impact 2017: Brace for Impact -
Off the Scale 2020: Off the Scale -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | MAJOR KONG | Stoner / Doom Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


TALBOT
Stoner / Doom Metal
MAMMOTH STORM
Stoner / Doom Metal
SPORE LORD
Stoner / Doom Metal

Poslední hodnocení


BRATRSTVO LUNY
Carpe Diem
2014

obal



Lupeno 5/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2020. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist