PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

DUNKELNACHT


DUNKELNACHT (foto interpreta)
#10200

M.C. Abagor (zpěv)
Heimdall
(kytara, programování)
Alkhemohr
(basa, zpěv)
Tegaarst
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Black Metal

ZEMĚ PŮVODU

Francie
Lille, Hauts-de-France

VZNIK / STATUS

2004 / aktivní

WEBOVÉ STRÁNKY

bandcamp.com
facebook.com



Diskografie


Atheist Dezekration 2010: Atheist Dezekration -
Revelatio 2014: Revelatio -
Ritualz of the Occult [EP] 2016: Ritualz of the Occult [EP] -
Anthropocenia [EP] 2017: Anthropocenia [EP] -
Empires of Mediocracy 2019: Empires of Mediocracy -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | DUNKELNACHT | Black Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


PERVERTICON
Black Metal
AKANTHA
Black Metal
A TRANSYLVANIAN FUNERAL
Black Metal

Poslední hodnocení


KRISIUN
Southern Storm
2008

obal



haypa 10/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist