PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

SOCIAL DISTORTION


SOCIAL DISTORTION (foto interpreta)
#10176

Mike Ness (zpěv, kytara)
Jonny ´2 Bags´ Wickersham
(kytara)
Brent Harding
(basa)
David Hidalgo, Jr.
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Punk Rock

ZEMĚ PŮVODU

Spojené státy americké
Fullerton, California

VZNIK / STATUS

1978 / aktivní



Diskografie


Mommy´s Little Monster 1983: Mommy´s Little Monster -
Prison Bound 1988: Prison Bound 9/10
Social Distortion 1990: Social Distortion -
Somewhere Between Heaven and Hell 1992: Somewhere Between Heaven and Hell -
White Light, White Heat, White Trash 1996: White Light, White Heat, White Trash -
Sex, Love and Rock ´n´ Roll 2004: Sex, Love and Rock ´n´ Roll -
Hard Times and Nursery Rhymes 2011: Hard Times and Nursery Rhymes -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | SOCIAL DISTORTION | Punk Rock | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


F.P.B.
Punk Rock
NOHOW
Punk Rock
RED INSECT
Punk Rock

Poslední hodnocení


LOST IN GREY
The Waste Land
2019

obal



Michael 205 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist