PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

HOLOCAUST


HOLOCAUST (foto interpreta)
#1017

John Mortimer (zpěv, kytara)
Mark McGrath
(basa, zpěv)
Scott Wallace
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Heavy / Progressive Metal

ZEMĚ PŮVODU

Velká Británie
Edinburgh, Skotsko

VZNIK / STATUS

1977 / aktivní



Diskografie


The Nightcomers 1981: The Nightcomers 10/10
Live (Hot Curry & Wine) [live] 1983: Live (Hot Curry & Wine) [live] 8/10
No Man´s Land 1984: No Man´s Land 7/10
Hypnosis Of Birds 1992: Hypnosis Of Birds 9/10
Spirits Fly 1996: Spirits Fly 7/10
Covenant 1998: Covenant -
The Courage To Be 2000: The Courage To Be -
Primal 2003: Primal -
Expander [EP] 2013: Expander [EP] -
Predator 2015: Predator 9/10
Elder Gods 2019: Elder Gods 10/10
Heavy Metal Mania - The Singles [kompilace] 2019: Heavy Metal Mania - The Singles [kompilace] -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | HOLOCAUST | Heavy / Progressive Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


VANDROYA
Heavy / Progressive Metal
CENTURION
Heavy / Progressive Metal
RITCHIE WOLFEN
Heavy / Progressive Metal

Fanoušci


Podzemní Hluk
4390 bodů
ghoul
2304 bodů

Poslední hodnocení


VADER
The Beast
2004

obal



ROSCHAL 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist