PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

HOLOCAUST


HOLOCAUST (foto interpreta)
#1017

John Mortimer (zpěv, kytara)
Mark McGrath
(basa, zpěv)
Scott Wallace
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Heavy / Progressive Metal

ZEMĚ PŮVODU

Velká Británie
Edinburgh, Scotland

VZNIK / STATUS

1977 / aktivní



Diskografie


The Nightcomers 1981: The Nightcomers 10/10
Live (Hot Curry & Wine) [live] 1983: Live (Hot Curry & Wine) [live] -
No Man´s Land 1984: No Man´s Land 5/10
Hypnosis Of Birds 1992: Hypnosis Of Birds -
Spirits Fly 1996: Spirits Fly -
Covenant 1998: Covenant -
The Courage To Be 2000: The Courage To Be -
Primal 2003: Primal -
Expander [EP] 2013: Expander [EP] -
Predator 2015: Predator -
Elder Gods 2019: Elder Gods -
PŘIDAT ALBUM

Interpret | HOLOCAUST | Heavy / Progressive Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


CARDINAL
Heavy / Progressive Metal
RITCHIE WOLFEN
Heavy / Progressive Metal
VENGEANCE
Heavy / Progressive Metal

Fanoušci


Podzemní Hluk
3986 bodů
ghoul
2297 bodů

Poslední hodnocení


KORN
Follow The Leader
1998

obal



biohazard 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist