PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

VENOM


VENOM (foto interpreta)
#10

Conrad ´Cronos´ Lant (zpěv, basa)
Rage
(kytara)
Danté
(bicí)


HUDEBNÍ ŽÁNR

Black / Speed Metal

ZEMĚ PŮVODU

Velká Británie
Newcastle

VZNIK / STATUS

1979 / aktivní



Diskografie


Welcome To Hell 1981: Welcome To Hell 8/10
Black Metal 1982: Black Metal 9/10
At War With Satan 1983: At War With Satan 8/10
Possessed 1985: Possessed 7/10
Eine kleine Nachtmusik [live] 1986: Eine kleine Nachtmusik [live] 9/10
Calm Before The Storm 1987: Calm Before The Storm 7/10
Prime Evil 1989: Prime Evil 7/10
Temples Of Ice 1991: Temples Of Ice 7/10
The Waste Lands 1992: The Waste Lands 6/10
Cast In Stone 1997: Cast In Stone 7/10
Resurrection 2000: Resurrection 8/10
Metal Black 2006: Metal Black 8/10
Hell 2008: Hell 7/10
Fallen Angels 2011: Fallen Angels 7/10
From the Very Depths 2015: From the Very Depths 9/10
100 Miles to Hell [EP] 2017: 100 Miles to Hell [EP] 8/10
Storm the Gates 2018: Storm the Gates 6/10
PŘIDAT ALBUM

Interpret | VENOM | Black / Speed Metal | Hard Music Base

Menu



Podobné kapely


SODOMIZER
Black / Speed Metal
BÖNEYARD
Black / Speed Metal
ZADKIEL
Black / Speed Metal

Fanoušci


godis9
203 bodů
piha
39390 bodů
zakuji
1401 bodů
Rocker-Tialk
3427 bodů
MAMUT
18 bodů

ZOBRAZIT (32)

Poslední hodnocení


VADER
The Beast
2004

obal



ROSCHAL 9/10

DALŠÍ HODNOCENÍ



O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2019. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist