PŘIHLÁŠENÍ / REGISTRACE

První info o novém albu funerální ATARAXIE


V průběhu zimy se objeví na světě nové album francouzské funeral doom metalové ATARAXIE "Résignés". O vydání v CD formátu se postarají Weird Truth Productions a Deadlight Entertainment. Xenokorp vydají kazetové a vinylové verze.

 

Picture - Kalistor Dinent´dal (Yann Heuzé)

Artwork - Arturo Vargas

 

 

Line-Up

Jonathan Théry – Bass & Vocals
Frédéric Patte-Brasseur – Guitars
Hugo Gaspar – Guitars
Julien Payan – Guitars
Pierre Sénécal – Drums

 

Discography

2018-9 – “Résignés“
2017 – “L’être et la nausée“ [vinyl reissue – XenoKorp]
2013 – “L’être et la nausée“
2011 – “Project X” [10th anniversary compilation]
2009 – “Schatten aus der… Bethlehem” [six-way split]
2009 – “Bethlehem Bastards” [split with Imindain]
2008 – “Anhédonie“
2005 – “Slow Transcending Agony“

Zobrazeno: 48x (Zdroj: xenokorp)

Rock´N´Roll Hell

PŘIDAT KOMENTÁŘ

Aktualita | První info o novém albu funerální ATARAXIE | Hard Music Base

Menu





O NÁS
PRAVIDLA
KONTAKT



© 2008-2018. Částečné nebo úplné kopírování materiálů je možné pouze se svolením HardMusicBase.cz a odkazem na zdroj.

TOPlist